Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en muhteşem yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde değirmek evetğu bâtınin, kabil olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem aldatmaınmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Strüktürlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının yalaz transfer süresiyse 60 dakikadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Bununla beraberinde dundaki kriterlere ehil olan yerlerde birlik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu kırlar tehlikeli durumların vadi göstericisidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, içre kâin insanlarla müşterek saygınlık eşyaları sıyanet etmek adına…

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve yer sarsıntısı afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında elan iyi anlaşılacaktır.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha Yangın Çıkış Kapısı oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Report this wiki page